Feb 132010
 

Korjasin eile hommikul prügikastist mitu puust latakat välja – no need Plika mänguasja osad, mida saab vastavalt kujundile pulkade otsa ajada. Kontrollisin kohe toas üle ka, kas kõik on alles – üks oli puudu. Prügikastis ei paistnud, jätsin asja sinnapaika, lootsin, et tuleb mujalt välja.

Täna hommikul sai kott täis. Kuna kadunu polnud eilse jooksul välja ilmunud, mõtlesin koti siiski enne ära viimist põhjalikult läbi otsida. Tõstsin selle prügikastist välja ja… Viimane latakas oli kotist mööda sattunud ning kasti põhjas.

Oh seda õnne ja rõõmu – ei pidanudki prügi sorteerima :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.