Unetu

Ma pesin kella ĂŒheteistkĂŒmne paiku ilusti hambad Ă€ra ja lĂ€ksin voodisse. PĂ€rast tunniajalist lakkevahtimist sai kopp ette ja tĂ”usin uuesti ĂŒles. SĂ”in röstleiba vĂ”i ja tomatiga ning jÀÀtist maasikatega. Tellisin ÂŁ2.76 eest fotokale lisaaku, mis peaks foto pĂ”hjal olema 1050 mAh (originaal on 700, olemasolev asendus veel vĂ€hem ja omadega lĂ€bi). Leidsin, et ÂŁ35 eest saaks Abikaasa arvutile 7200 mAh aku, praegune peab tal nii umbes kĂŒmme sekundit…

Kui ma juba tehnikalainel olen, siis mainin Ă€ra, et uue lĂ€paka ostmise tuhin lĂ€ks Ă”nneks ĂŒle. Seitse on meeldivalt kiire, ei tahagi enam iga pĂ€ev arvutit aknast alla visata (st ĂŒldse ei taha… Enne tahtsin kogu aeg 😛 ). Rahaline seis on ka oodatust nigelam ja isegi kui see peaks paranema, oleks seda targemategi asjade peale kulutada. Nii et olen öko ja elan rÔÔmsalt edasi oma sÀÀstulĂ€pakaga, millel pole parempoolset shifti, sest Plika tĂ”mbas selle kĂŒljest Ă€ra ja kinnituse plastist tĂŒkike lĂ€ks katki. Tea, kas paranduses saaksid korda teha – nupp ise on ju alles… Puhastusse tuleks igal juhul viia, kindlasti on tolmu tĂ€is + klaviatuuri alune on silmalegi nĂ€htavalt ropp.

Kui keegi oskaks soovitada vĂ”imalikult lihtsat ja odavat viisi, kuidas eriti halba wifi vastuvĂ”tjat boostida, oleks elu suisa lill. Praegu leiab mu kallis arvuti wifi ĂŒles ainult ruuteriga samas ruumis, eriti hea tujuga ka ĂŒhe seina vĂ”i lae tagant.

MÔlgutan tulevikumÔtteid ja olen elevil. Ja kolme pÀeva pÀrast nÀdalaks Eestisse!

7 thoughts on “Unetu”

  1. nii, nĂŒĂŒd sain mina ka Sinu blogi lĂ€bi loetud. Tore oli, hakkan siis regulaarselt uuendusi ootma. Eriti seetĂ”ttu, et loodan loetud nĂ€dalate pĂ€rast ka ise olla ĂŒks "inglismaa-eestlaste koloonia" liikmetest 🙂
    PS minu IT-gurust mees arvas,et sĂ”el vĂ”ib antenni eest olla kĂŒll.
    Aidata vÔiks ka ruuteri lae alla tÔstmine. Aga tÀpsemalt oskaks ta nÔu anda, kui teaks mis marki masin Sul seal on.

  2. EI system 1201 sÀÀstulĂ€pakas 😛 Ruuter on korrus allpool naabrite juures, ma ei usu, et nad tahaks seda lae alla tĂ”sta. Praegu tuleb mu nett pika kaabli otsast lĂ€bi kahe elutoa akna 😀 Abikaasal on normaalne lĂ€ppar, tema saab wifit kasutada.

    Jube tĂŒĂŒtu on, et lĂ€pakaga ei saa mööda korterit liikuda, ĂŒhtki Eesti avalikku wifit ka kunagi ĂŒles korjata ei suuda.

  3. Kuule, siis osta ĂŒks kĂ”ige odavam wifi ruuter (eestis makasvad nad ca 500 eeku) D-lingi omad on eestis kĂ”ige odavamad kĂ€ttesaadavatest. Pane see ruuter sinna juhtme otsa, kus sul praegu lapakas on. Ja siis peaks levima igasse tuppa.

  4. Ei, ei levi 😉 Meil oli Eestis oma ruuter ja kui uks vahelt kinni panna, kadus minu arvutil nett Ă€ra. Ja nii ongi. Ruuteris pole viga, arvuti wifi vastuvĂ”tjas on.

  5. Nojah, midagi sellist ma eeldasingi, et teha tuleb. Mingit kaardi kohta pole, sÀÀstulĂ€pakas ju. Aga Abikaasa sĂ”nul kĂ€ib see tĂ€napĂ€eval USB-s, umbes midagi sellist ma ette kujutasingi. Eks uurime…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top