Mar 312010
 

Tänase päeva esimene pool oli äärmiselt unine ja laisk – kuna kraadid kukkusid 14 pealt neljale, keeldusin isegi õue minemast :P

Pool Plika uneajast molutasin ka arvutis maha. Siis mõtlesin natuke, kuidas ikka ilgelt nõme päev on, MITTE midagi ei viitsi. Kuna arvutis polnud ka miskit tarka teha, otsustasin jutukat lugeda, aga sundisin ennast kõigepealt natuke koristama, Plika mänguasju kokku korjama jms.

Tulemus? Ma peaks meeles pidama, et üsna tihti on koristamine selgelt kättevõtmise asi ning kuna ma olen loomult organiseerija ja korrafriik, siis on endale üpris kerge vastav tuju lihtsalt tekitada. Nii ma siis sättisingi, kuni elutuba sai täitsa korda – vot selline oleks pidanud juba sünnipäeval olema :) Kes siin käisid, need vast mäletavad seinaäärsel laual ja riiulil kõrgunud kuhjasid :P

Mul on endiselt suur kotitäis sorteerimist vajavaid pabereid ja kaosesahtel, aga kott on peidus ja sahtlist ju ka asjad välja ei paista, nii et näiliselt on kõik korras. Oi, ma olen rahul! Kõige rohkem käib pinda ju ikka see segadus, mis pidevalt silma all.

Kui tuba oli korras, kleepisin punase paberiga üle pappkasti, mis meil arvutilaual juhtmeid peidab – see oli kõige tavalisem pruun papp, lisaks kohviplekkidega. Kogu aeg vaatasin, et nii kole, nüüd on ilus :) Siis heegeldasin veel paar ringi Iirise vannitoamatti, varsti saab valmis ka. Ning kuna koristamise ja organiseerimise tuhin ei olnud õhtuks veel kuskile kadunud, sättisin erilise hoolega nelja sorti värsket salatit kunstiliselt õhtusöögitaldrikutele, leidsin hiljem niigi korras köögis igasugu pisiasju, mida veel ära teha ning puhastasin Plika vannisoleku ajal ülipõhjalikult tema kummiparte – need lähevad seest pidevalt hallitama, väga ebameeldiv. Igatahes nii puhtad pole nad küll juba ammu olnud :)

Nüüd on siis vaja veel paberid ära sortida, sahtel ära koristada ja Plika riietest ülevaade teha. Neli vaba päeva on ees (siinmaal on lisaks suurele reedele ka esmaspäev vaba) – rahapuudusest ja eriti nirust ilmast tulenevalt pole meil mingeid plaane nagunii, vast jõuangi siis kõik tehtud. Esmaspäeval tuleb Kadri külla, siis on jälle põhjust kooki teha ja… :)

  2 Responses to “Hakkab looma!”

  1. Seda et, on sul mingi nipp kuidas sa neid kummiparte nii puhastad, et nad seest ka puhtaks saavad? Ma siin puhastan ka pidevalt neid sadat ja ühte vannimänguasja aga need igasugused piiksuaguga asjad lähevad ikka üsna kiiresti prügikasti.

  2. Ega eriti pole. Olen lihtsalt pardi sisekülgi jõuliselt igal võimalikul viisil üksteise vastu hõõrunud. No ja selle vahele vett sisse lasknud, läbi raputanud, välja pigistanud. Ühe korra panin veega nats vedelseepi ka, no et äkki puhastab siis paremini.

    Aga peamine oli ikkagi väike eelnev leotamine ja seejärel jõuline hõõrumine – igal võimalikul moel, kuis part paindus. Pealtnäha tundub, et said täitsa puhtaks.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.