Apr 082010
 

Hommikupoolikul mänguväljakul käies oli sooja 12 kraadi – Plika jope ja mütsi võis rahus nurka visata, lühikeste käistega bodyst, pikkade käistega pluusist ja puuvillasest dressikast oli enam kui küll. Jalad tundusid kinnistes kingades higistavat, proovib siis järgmine kord veidi lahtisemaid ja õhemaid suvekingi.

Tellisin eelmise nädala teises pooles eBayst suuremal hulgal nodi – odavaid raamatuid, piima vahustamise kannu ja termomeetri, mähkmepükse nii mulle kui õekesele… Lihavõttenädalavahetusel seisis post neli päeva, aga siis hakkas riburada pidi pakke tulema – üleeile kolm, täna kuus. Üleeilsetele pidin ise järele minema, sest olin postiljoni käigu ajal Plikaga mänguväljakul, täna toodi õnneks siis, kui me juba kodus olime ja Plika magas – kaks korda käidi kusjuures, Plika õnneks uksekella peale üles ei ärganud. Tund tagasi võitsin just õekesele kolm oksjonit ühelt müüjalt ja sain postikulule mõnusa allahindluse, üks oksjon on veel vaatluse all ja siis peakski kõik vajalik olemas olema. Hetkel ootan veel kaheksat pakki, varsti tuleb ilmselt kaks juurde. siis unustab eBay jälle mõneks ajaks ära :P

Jõudsin Plika uneajal peale eBayga seotu veel tuba koristada ja hunniku pabereid ära sortida – prügikasti ja korduvkasutusse.

Tavaliselt viskab Plika oma kaisuloomad, kellega koos ta tuttu läheb, suht kohe voodist välja – lootuses, et ma neid siis tagasi andma tulen. Aga ma enam ei lähe, lasen tal viriseda, laulan teisest toast ja lähen uuesti sinna ainult siis, kui virin kõvemaks nutuks muutub, enamasti jäävadki loomad põrandale ja Plika magama. Aga täna käisin teise korra veel ja andsin talle loomad tagasi. Paar minutit hiljem oli vaikus majas ja mulle avanes järgmine vaatepilt:

CIMG9856

Mm, nüüd on väljas juba 15 kraadi. Annan Plikale süüa ja läheme siis teisele ringile. Patt oleks toas istuda!

  3 Responses to “Kevad”

  1. Väga muhe hiiretups :D

  2. Nunnu pilt, aga meie pojal oli mure, et miks tital tekki ei ole peal, tuli veel hommikul ka enne lasteaeda minekut vaatama, et kas nüüd on tekk peale pandud :)
    Kordas et tekk peale, tital hakkab külm.
    Neid kaisuloomi tuleb meil juba selline vooditäis, et laps ei kipu ära mahtuma, kui magama jääb, korjame salaja ära.. Et öösel ärgata kisa peale: notsu on kadunud..

  3. Titale pole enne mõtet tekki peale panna, kui ta magab – ärkvel olles oleks see hetkega voodinurgas kägaras. Tavaliselt olen talle teki enne pildi tegemist peale pannud, seekord läks teistpidi :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.