Apr 102010
 

See oli peaaegu kuu aega tagasi, kui ma küsisin teie käest rohelise sibula kasvatamise kohta. Ma ei mäleta, millal ma need sibulad reaalselt vette panin, ehk nädal hiljem? No ütleme kolm nädalat tagasi, päev enne sünnipäeva igatahes juba olid.

Väiksem ajas nädala-pooleteisega otsad välja, suurema suhtes olin juba peaaegu lootuse kaotanud. Sain aru küll, et nii suure mugula puhul ongi loogiline, kui kauem aega läheb, käisin teda vahepeal iga päev silitamas ja meelitamas… Ja ta saigi lõpuks hakkama!

CIMG9923

Mul on nii hea meel :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.