Apr 132010
 

Ei mina tea, on see siis nüüd rasedus või midagi muud, aga ühtki mõistlikku ja tervislikku toitu ma hetkel näha ei taha. Puuviljad veel kuidagi lähevad, aga igasugune soe toit – öäkk. Meil oli täna kodus tatraputru ja ühepajatoitu, õhtusöögiks ahjukala riisi ja aedviljadega… Kõik sellised asjad, mis tavaliselt väga maitsevad. Täna ajasin endale natuke vägisi sisse, palju ei suutnud.

Selle eest isutas terve päeva võileibade, šokolaadikreemi- või moosisaia ja igasugu magusate saiakeste järele. Sai oli otsas, leiva peale polnud midagi panna. Kaneelirullide isu ei kadunud kuskile, need sai õhtul ka ära tehtud. Ükski söögikord sai täna selline, mida tõesti isuga sõin.

Ma ei hakka teid fotoga üldse ärritamagi :P

  One Response to “Söögistreik ja kaneelirullid”

  1. oi kui tuttav see on, et süüa ei taha normaalseid asju. Mina sõltusin täiesti barankadest ja hallsi pastillidest, vahepeale võtsin natuke joogijoguritit ja renniet :) Ohh rasedus on tore aeg :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.