Apr 142010
 

Plika võtab recycling kastist tühja piimapudeli ja raputab sellest viimased piisad põrandale. Siis läheb toob köögikapist lapi ja pühib piima ära. Mina pean muidugi üle pühkima, aga mõte on see, mis loeb, eks.

Plika saab laualt kätte WC-paberi rulli, mis on eksikombel tema käeulatusse jäänud. Rebib sealt paberit, kuni jaole saan ja rulli talt ära võtan. Veidi hiljem on Plika kaks korda köögi vahet käinud, kuulen prügikasti kaane tõstmise häält. Vaatan – ja põrand ongi puhas, kõik viis ise prügikasti! Hea küll, recycling kast oleks õigem koht olnud, aga nonde paari pabeririba puhul pole ka hullu :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.