May 072010
 

Pärast mõni aeg kestnud eBay maratoni sattusin pangaarvet vaatama ja avastasin, et see on kohe-kohe miinusesse minemas. Ise olin arvestanud, et saan umbes-täpselt hakkama, aga ju siis tuli mõni asi juurde või läks mõni asi kallimaks. Ja mõned asjad on muidugi veel. Mis teha, kui Primarkis näiteks hetkel sukkpükse ei müüda, sest pole hooaeg. Või kui üks imearmas müts, mida mul Plikale vaja oli, läks kallimaks, kui ma arvestasin.

Igatahes tuli mul masendus. Pole konkreetselt isegi millelegi ebavajalikule kulutanud, kui nunnufaktor välja arvata – ehk siis ostnud vajalikke asju, mille eest olin välimuse tõttu nõus rohkem maksma, kui kõige odavamast kohast saaks. Ja tegelikult pole need summad üldsegi eriti palju suuremad – olen kindel, et Resti poodides oleks ikka kallim olnud, enamikes siinsetes kah :) Aga mina, ihnur, võrdlen ju kõike vaid Primarkiga.

Igatahes otsustasin, et kuna olen üle kulutanud, tuleb nüüd alakulutada :D Mis tähendab, et jätsin täna minemata Camdenisse, kust mul midagi konkreetset vaja polnud, aga transpordi, söögi ja ahvatleva nänni peale, mis raudselt alati ette jääb, oleks omajagu kulunud. Ning homme istun kah kodus, endal muidugi samal ajal süümekad, sest Maris on ju ikkagi mul külas, aga mina saadan ta linna peale ning ise kaasa ei tule. No eilse ja tänase päeva veetis ta Triinuga, homme hängivad Iirisega, seega ega ma tegelikult ju väga paha ei ole. Plikale on ka parem, kui rutiin sassi ei lähe, saab mänguväljakul käia ja lõunaund rahulikult oma voodis magada.

Rahaga on igatahes kitsas käes ja ei oska optimaalselt arvestada, kui palju meil seda vaba raha siin veel üldse on. Mul on listis veel igasugu vajalikke asju, mis Eestist ostes kallimad tuleks, need peab nii ehk naa ära ostma, viimases hädas kasvõi Eesti arvelt pärineva rahaga. Nojah, miks üldse kitsas käes on – olen siin teistele ka hunnikutes asju ostnud, mille kõige eest hiljem Eesti arvele raha laekub. Aga mis mul sellest kasu, UK arvele on vaja – ma ei kavatsegi Resti kaardiga maksta, kui vähegi mingi muu variant leidub, põhimõtteliselt juba. Lootsin, et saame siinse rahaga hakkama, siis hiljem tuleb Eesti arvele nö lisa, nagu oleks suutnud siin miskit säästa. Tutkit :P

Okei, virina lõpp. Hommik on kindlasti õhtust targem ja küll ma saan esmaspäeval Murakaga kuidagi mõistlikult kulutatud. Alati ju saab.

  3 Responses to “Oeh”

  1. haa, i so feel for you! Et siis mõtlen suures osas samamoodi ja selline rahaline mõtlemine on mul võimaldanud juba üle poole aasta Aasias&Aussis trippida. ;) Ja võrdlen kõike Primkaga. Austraalias ikka nii odavaid asju nagu Primkas ei ole.

  2. Ma küsiks eriti teemakohaselt, kas te juuni päris viimastel päevadel olete siis veel Londonis või mitte? Ja vabandan ette, kui sa seda blogis kuskil maininud oled ja ma selle maha magasin.

  3. Kuule jah, plaanid kujunesid lõplikult selliseks, et lendame juba 30. mail Eestisse :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.