May 252010
 

Mulle meeldib lugeda inimeste hetkeemotsioone. Asjadest, mis neile parasjagu huvi pakuvad. Hoida nende elul silma peal. Samamoodi teatud ettevõtetega, mille tegevus mulle hingelähedane on.

Meeldib, et kõik tuleb news feedi kokku, midagi ei pea mujalt otsima (mh, pole ikka veel viitsinud vaadata, kust linnuke puudu on, et ma oma raamatuvõidu alles kaks nädalat hiljem avastasin… Sellised asjad peaks endast märku andma, ma ei tea, miks ei andnud). Meeldib, et ma saan sealt ära keelata kõik ebavajaliku kräpi alates igasugu mängudest, lõpetades testide ja mis iganes muu jamaga.

Meeldib see, et kõik on pidevas muutumises, alati on midagi uut lugeda. Orkut on FB kõrval täiesti välja surnud. Aga vaat pilte vaatamas käin küll pigem sealt ja ise panen ka enne sinna. Vanast harjumusest ilmselt.

Mul endal pole paraku seda harjumust, et oma hetkeemotsioone iga päev FB-s jagada. Minu käib see harjumus blogiga kokku. Sellepärast tulevad mul ka igasugused fotod Orkutisse ja FB-sse hilinemisega – esimese emotsiooni jagan blogis välja, mujal korrata enam suurt ei viitsi.

Nojaa, aga kõigile sõpradele-tuttavatele ma jagan hea meelega blogi aadressi (samas ei jaga ma seda suhtlusportaalides avalikult välja, igal juhututtaval pole vaja lugeda ega blogilugejatel mind liiga kergesti üles leida), nad saavad mu tegemistest siit palju rohkem aimu, kui mina nende omast. Kui aga blogida ei viitsi, siis on hirmus hea, et FB-ssegi pidevalt paar lausekest kirjutab ja muid huvipakkuvaid asju linkide kaudu jagab.

Naljakas… Veel mitte väga ammu olin ju suur FB vastane. Kuidas kõik ikka muutub :)

Miks ma seda kõike üldse just praegu kirjutan? Sest just lisas mind sõbraks kaks head sõpra – ühega saame ajapuudusel harva kokku, teisega pole enam aastaid suhelnud, kunagi saime aga väga hästi läbi. Nii hea on lugeda, kuidas sulle (mingil hetkel) olulistel inimestel läheb. Isegi kui enam eriti ei suhtle või tihti suhelda ei jõua.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.