Jul 172010
 

Nii, sain nüüd lõpuks pildid tehtud – mitte küll kõige paremad, aga aimu saab küll :P

Ehkki mul on lisaks kahele Plika ajal soetatud kallile ja koledale Mothercare’i telgile juba neli uut imetamisrinnahoidjat, ei suutnud vastu panna kiusatusele oma kogu täiendada, kui Annekas lahkesti Linette’i poe -25% sooduskupongi pakkus. Lõppeks sain uutest kaks tasuta ja ülejäänud kaks maksid vaid £10/180 kr. Ja must, minu lemmikvärv, on neist neljast vaid üks. Nii ma siis läksingi Linette’i ja küsisin 90B musta imetamisrinnakat. Oli suisa kaks tükki – pitsiga (279.-) ja tavaline sile (199.-). Sile istus paremini, soodukaga siis umbes 150 kr. Pilti ei hakanud tegema, no täiesti tavaline on. Aga pole telk, normaalmõõdus – suur rõõm.

Siis jäi ette Terranova. Enamik sealsest kraamist on küll ebakvaliteetne rämps, aga vahel leiab ilusaid asju ka. Otsisin peamiselt heledaid võimalikult lahedaid, aga samas kõhtu katvaid pluuse, mida praeguse kuumalainega ja rasedana mõnus kanda oleks – kuna muidu ma valget ei kanna ning kõht ka tavaliselt nii suur pole, ei tahtnud just palju maksta. Proovisin üht, teist ja kolmandat – miski polnud nagu päris see, nii jäigi ostmata. Küll aga jäid ette ühed ilusad linased (vähemalt sedalaadi, ma pole tegelikult silti vaadanud) püksid – ma tavaliselt pükse tavapoodides üldse ei vaata, aga tuli meelde, et Terranova omad on üsna pikad. S suurus oligi peaaegu õige pikkusega, mul hakkasid juba kõrvad liikuma… Kuni avastasin, et kõik püksid ongi suuruses XS ja S, midagi suuremat ei leidnud. Sobrasin aga edasi ning oh seda õnne, kui ühed beežid L suuruses ka leidsin. Täpselt parajad igas mõttes! Ja ainult 149 kr :P Kui see kuumalaine nüüd naatukene tagasi tõmbaks, siis on ideaalsed (raseda) suvepüksid olemas.

EDIT: Vaatasin silti ka: 40% lina, 30% viskoos, 20% polüester, 10% puuvill. Ma ju ütlesin, et nägid linased välja, ei pannudki väga mööda :D

CIMG1017

Lõpuks seadsime sammud New Yorkeri poole, mis oli esialgne sihtpunkt – kui me mõni aeg tagasi Abikaasale riideid otsisime, sai ema sealt ilusa batikmustriga topi, pidavat palju erinevaid värve olema, tahtsin endale ka. Sain! Kaks ilusat heledat sooniktoppi, mõnusalt venivad ja pikad, nii et kõht mahub ilusti sisse, M suurus sobis suurepäraselt. Hinnasildil oli 77.-, hiljem tšekki uurides avastasin meeldiva üllatusena, et maksid kõigest 46 kr. Suisa poolmuidu!

CIMG1012

Ringi uidates jäid ette päevitusriided, minu salajane nõrkus. Absoluutselt igal kevadel ja suvel, kui need müügile tulevad, vaatan alati igas poes kõik läbi – lootuses leida midagi ideaalset, mis sobiks nii lõikelt kui meeldiks ka värvilt ja mustrilt. Viimased päevitusriided ostsin 2004/05 talvel, arvan – või siis aasta varem. Nägin neid toona Kaubamajas juba suvel ja ihusin hammast, aga hind oli liiga kallis (Triumph pole just kõige odavam), seega ei raatsinud osta. Talvel allahindlusega juba kannatas küll :P Ja need on mind seni ilusti teeninud, olin nendega üpris rahul, seega otsest HÄDA nagu polnud… Aga õhukesed kolmnurkbikiinid sobivad mulle ideaalselt vaid siis, kui olen rase ja tavalisest suurema rinnapartiiga, muidu jäävad veidi niruks. Pluss mulle ei meeldinud, et kukla peal peab paelu siduma, need olid peenikesed ja soonisid. Pluss üks pael oli lahti hargnenud ja nii venivat materjali koduste vahenditega parandada on väga niru.

Nojah, igatahes ma alati vaatan ja kunagi midagi ei leia – enamasti ei meeldi ega sobi ükski lõige, ilusaid mustreid vahel ikka näeb. Aga nüüd leidsin midagi peaaegu ideaalset – rinnahoidja oli väikese polstriga ja käis kukla tagant (mulle meeldib, kui selg ilusasti ära päevitab, ilma et paeltest lollakad triibud jääks), aga paelad olid laiemad ja klõpsuga. Pükstel oli eriti äge pannal. Värv meeldis, muster ka… Proovisin selga, rinnahoidja oli naatukene kitsas. Küsisin, üle 80 suuruse seal poes polegi. No ei suutnud ostmata jätta – mul ongi see rinnaalune ümbermõõt rasedana veidi laiem kui tavaliselt – ja eks vast venib veidi välja ka, seega peaks edaspidi täitsa paras olema. Maksid kokku miskine 327 krooni vist, ilma igasuguse allahindluseta. Ei tundunud kallis.

CIMG1019

Oh, ja kassasabas igavledes nägin üht riidest kotti – mustvalge on mu lemmik, pikkupidi kotid meeldivad kõige rohkem, lukk on oluline, et pikanäpumehed ligi ei saaks, A4 mahutavus on miinimum. Vastas kõigile tingimustele, maksis vaid 46 krooni. No otse loomulikult pidin ära ostma :D

Ühesõnaga raha läks üksjagu, aga sain mitu ilusat ja vajalikku asja. Eestis shopates mõtlen kõigi asjade hinnad alati naelteks ümber ja kui siis ka veel tunne on, et soodsalt sain, on ikka tõesti hästi läinud. Seekord jäin väga rahule.

Nüüd on hammas verel ja veel mitu asja mõttes, mida vaja läheks. Lühikesi pükse ja uut pesu näiteks. Lähen mõnel palaval päeval emaga veel poodidesse, allahindlusi tuleb ometi ära kasutada!

Oh, ma olen ikka tüüpiline naine vahel… Paarist uuest hilbust nii pikalt ja põhjalikult vahutada. Küsitav, kas keegi peale minu sellest ka päriselt huvitub :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.