Kas Pärnus müüakse tummy tubi?

Tahaks osta, sest Plika vann on hetkel meie viimases Tartu kodus ning ei tea, millal sealt ükskord asjad ära toodud saab, suures vannis läheb hirmus palju vett ja on tüütu, no ja olen palju kiitust kuulnud selle asjanduse kohta.

Kõige parem oleks muidugi, kui kasutatult saaks, aga hetkel ei viitsi isegi Perekooli müügifoorumit kammima minna… Kellelgi pole järsku üle?

Lõpuks pean nagunii Tallinnast 470-kroonise variandi ostma, sest odavamas kohas on hetkel otsas… Päh.

Aga no ma siiski loodan, et saan äkki kuskilt väiksema raha eest. Kõik nõuanded teretulnud!

9 thoughts on “Kas Pärnus müüakse tummy tubi?”

 1. Ma võin sulle öelda mis on selle plussid ja miinused..
  On suhteliselt raske hoida seal last ja samal ajal teda pesta. vesikipub natuke suuremale (2-3 kuune) suhu minema. Samal ajal teda kaenlaalt pesta ja vannis veepeal hoida on vääga raske. veekulu on kyll väiksem, kuid ajab mõnusalt ka yleääre, toas sa teda sellega ikka ei vannita. Meie vannitame köögi kraanikausis sellega. Hind ei ole seda kindlasti väärt, ma ostsin selle esimesele lapsele kunagi 600 krooniga. tappes ka ei ostaks nii kallist enam. Mis on veel miinus: ta kasvab sealt nii kiiresti välja, see info et mahub kuni aastani vms. on puhas jama, sest ta hakkab ennast püsti ajama seal juba paari kuuselt, ja siis on suht raske teda seal "pesta". KUi sul on hirmus isu ära proovida, siis võta seenekorjamispang, lase see poolenisti vett täis ja pane tita sisse ulpima, ise hoiad peaalt kinni.. mingit vahet pole! Mul on praegu 3 kuune laps ja ma hakkan vaikselt selle vanniga otsi kokku pakkima, sest laps ei mahu enam sinna eriti (8kg)lisaks veel pead tal seal pesta pole kyll võimalik. Öeldakse ka et kui imikul on kõrvad vees on tal emakõhutunne, tummytubis kõrvu vette ei saa panna!Tulid vist kõik miinused, aga ainuke pluss on vee kokkuhoid ja nn. kiirepesu efekt, et sulps vette ja kohe välja.. Nii et väike info sulle.. minu kogemustest

 2. Mina ka ei soovita seda, sest tõepoolest ainukene pluss oli vee kokkuhoid. Aga vett saab kokku hoida ka last suuremas pesukausis pestes (mis on pealegi veel kordi mugavam kui Tummy Tubis).

 3. Kasutasin ka seda mõnda aega. Kuna Gregor on algusest peale väga püsimatu laps olnud, siis teda seal pesta oli põhimõtteliselt võimatu ja lõpuks pesime vannitoa kraanikausis, sest see just parajalt pisike "vann". Hetkel on see vann mänguasjakast 🙂

 4. Meie oleme oma lapse puhul kasutanud hoopis sellist asja nagu Flexi Tub – see on täiesti multiotstarbeline kummist tünn, mida müüakse nii 25 kui 40-liitrisena ja meie soetasime selle K-Rautast (väiksem maksis u 80 kr ja suurem 100 kr). Laps meil praegu peaaegu sama vana kui teie plika ja naudib väga seal tünnis olemist. Veekulu on kõigest 10 l ühel korral, tünn läheb mõnusalt soojaks ja laps saab end hästi seljaga vastu tünni serva toetada. Väiksemas tünnis istub praegu jalad konksus, nii et kuidagi ei saa vee alla ka libiseda. Muidugi, kõik need eelised on istuva lapse puhul, vastsündinut peab seal ikkagi ise kinni hoidma, kuigi peput saab tal põhja toetada. Tünnil on ka sangad ja see on väga kerge, nii et see on tõepoolest saja kasutusvõimalusega – meil on selline veel nt mänguasjakastina kasutusel.

 5. Mina olen praktiliselt kõik oma ostusoovid saanud rahuldatud perekooli osturubriiki kuulutuse pannes – ostan selle ja selle kuni sellise hinnaga.

  Aga mina küll kiidan tummy tubi. Ma ostsin maakoju ja ei kahetse karvavõrdkli. Ei ole raske hoida – pigem lihtsam just, samuti ei lähe vesi suhu, suvel vannitasime toas, sest ei viitsinud kipakas vannitoas jännata – siis sai suurem (1.7a) piiga ka väiksemal (4 kuune) nägu pesta jne.

  Ise ostsin 150 krooniga just perekoolis kuulutamise peale. Isegi aluse koos taburetiga saime kaasa. Postikulu tegi küll asja paarkümmend krooni kallimaks, aga ma olen selle asjandusega ikka väga rahul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top