Oct 042010
 

Tähendab, eks kõik teavad seda juba ammu, et Orkut ON alla käinud. Ma ise võtan hoogu, et konto kustutada, seni pole veel raatsinud. Küll aga meeldib mulle käia aeg-ajalt oma sõbralisti läbi kammimas, et näha, mitu neist sealt jälle lahkunud on.

Ma tegin seda viimati üldse mitte väga ammu ja täna uuesti vaadates oli jälle KAHEKSA kontot ära kustutatud.

Juhhei, jätkake samas vaimus. Mida vähem sõpru mulle alles jääb, seda kiiremini ka mina lõpparve teen.

  3 Responses to “Orkuti allakäik”

  1. Ma ka just paar nädalat tagasi kolisin kõigi enda piltidega Facebook-i. Seal palju huvitavam! :)
    Btw, mis su kasutaja seal on, lisaks sinu ka.

  2. Kasutajat pole, ainult päris nimi on :) Saatsin sulle meili, selle MSNi aadressi peale, mis sul profiilis on.

  3. Ma imestan, et kuidas alles nüüd eestlastele hakkab kohale jõudma, et Facebook on mugavam keskkond. Pealekauba vaidlevad ikka veel mõned vastu, et Orkut on PAREM ning nemad kindlasti kohe sinna mõttetusse Facebook'i üle ei tule. :D Pärast peavad nvn oma sõnu sööma.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.