Oct 182010
 

Kessu arvas, mina levitan rõõmuga, sest olen igati päri. Täpsemalt arvab Kessu nii:

Käisin täna turult tulles Nõmme keskuse Humanast läbi. Ja sain jälle müüjaga mõtteid vahetada – nimelt on Humanatel (ja paljudel teistel kaltsukatel ka) totter komme panna laste pükse ja seelikuid selliste “vedruga” puude peale, mis kummiga riideesemed lihtsalt vöökohast kohutavalt välja venitavad. Mul on nii mõnigi asi jäänud sellepärast koju viimata. Nii et iga kord kui ma mõnda (Humana) poodi satun, räägin jälle müüjaga, et ehk saaks käsuliinis ülespoole teada anda, et selline riiete venitamine ei ole normaalne. Taaskasutus on igati tänuväärne, aga kes tahaks osta (eriti Humana üsna krõbedate hindadega) väljavenitatud riideid?

Täna aga hakkasin mõtlema, et kui minusuguseid “virisejaid” oleks rohkem… Kui rohkem kliente üle Eesti sellele puudusele poodides tähelepanu juhiks, kas siis asi muutuks? Minu blogil on küll väike lugejaskond, aga kui need, kel rohkem lugejaid (Tikker? Morme? …) seda üleskutset kah levitaks, siis saaksime äkki tõesti need kohutavad riidepuud Humanatest minema?

  3 Responses to “Aktsioon!”

  1. Ma hakkasin ükspäev mõtlema, et mida abikaasa arvab Sinu blogimisest ja kas ta ise ka seda loeb? :)

  2. Abikaasa ütleb, et loeb mu blogi nagu Postimeest – vaatab pealkirjad üle ja kui midagi huvitavat on, siis loeb :D

    Meie suhte algusaegadel, kui ma muuhulgas vahel ka igasugustel eraelulistel teemadel virisesin, sai mitu korda üle küsitud, kas ma peaks tagasi tõmbama, kas ta tunneb ennast puudutatuna – aga tal on alati ükskõik olnud, tegu on suhteliselt suure pohhuistiga :)

  3. Mul on ka õnnestunud Humanast ühed nunnud punased püksid tibile osta… selleks, et kodus avastada, et need on niiiiiii laiad, et laps ei kasva aastaseltki neisse sisse :?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.