Nov 022010
 

Kaks nädalat uude koju kolimiseni… või noh, ega ma nii täpselt ju ei tea, umbes sinnakanti jääb.

Tellisin täna voodi ära, tollelt Tõrva tegijalt. Abikaasa käis Tartus ja tõi meie asjad ära. Mööbli järele peame paraku teisele ringile minema, sest meie vanas kodus on hetkel remont, mistõttu nad ise seal sees ei ela ja segadus oli liiga suur, et kappe-riiuleid tühjendada ja kätte saada.

Me alguses plaanisime nagunii alles järgmise nädala lõpus minna, aga Peeter, kes varem meie asju Londonist Eestisse kolis, oli parasjagu Eestis ning tal oli oma kaubikuga ka Tartusse asja, seega saime tunduvalt väiksema raha eest kola Pärnusse. Isegi kahekordse käimisega tuleb poole odavam, kui tavalist kolimisteenust kasutades. Praegu peaksid nad vist juba Pärnus olema ja kaste maha laadima…

Ma ei jõua ära oodata, et saaks päriselt minna ja olla ja uurida… Siiani oleme ju memmekesega ringi vaadanud, tema asjad on veel sees. Aga õige pea saab juba oma asjadega peale lennata.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.