Nov 122010
 

Ma mõtlesin, et memmekese kolimine võtab terve nädalavahetuse, aga temal on kella kaheteistkümneks kolimisauto tellitud, meie peame poole üheks kohale minema, et näidud fikseerida, võtmed saada ja üleandmisaktile alla kirjutada. Ongi kõik!

Elioni tehnik tuleb esmaspäeva õhtupoolikul, voodi jõuab ilmselt alles nädala lõpuks valmis. Pesumasina paigaldamise kohta ma ei mäletagi, Abikaasa ajab seda asja, ostma läheme igatahes nädalavahetusel. Madrats on juba ära toodud, nii et pmst võiksime kasvõi hommepäev sisse kolida. Seda me muidugi kindlasti ei tee, enne esmaspäeva õhtut ei kõlba :D

Aga nädalavahetusel saan juba pilti teha ja asju lahti pakkida ja… Vinge!

  One Response to “Juba homme!”

  1. See tunne on maailma parim – oma kodu…oh juba ootan sinu kirjutist…….

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.