Nov 192010
 

WC pott näeb suht okei ja uus välja, aga avastasime, et vesi jookseb pidevalt (üle) ja üldse on mingi jama. Poti kõrval saab vee toru küljest kinni keerata, olemegi seda teinud… Aga see nupp käib ka ilgelt halvasti ja raskelt. Ema mees vaatas täna üle, ütles, et mingi pisike julla, mis hoiab kinni seda jullat, mis paagi täis saamisel nö vee kinni keerab, on katki läinud… Et ei saa parandada, jääkski igavesti üle jooksma.

Ühesõnaga praegu on siis nii, et iga kord, kui oleme vetsus vee peale lasknud ja paak on täis solisenud, peab sellest kuradima raskelt käivast nupust vee käsitsi kinni keerama.

Uus pott nihkus ühes turbabriketiga nimekirja etteotsa. Mingi tuhat krooni vaba raha ehk selle aasta jooksul näpistaks, rohkem küll mitte (pigem vähem, jõulukinkide tegemisele parem üldse ei mõtle). Krediitkaardi võib pärast 9. detsembrit jälle nulli tõmmata, jaanuaris on ressurssi piisavalt, et tagasi maksta.

Järgmine uurimustöö saab olema WC pottide teemal :D

Poisil saab kohe neli tundi und täis… Õues magamine teeb ikka imesid.

  One Response to “Üks ootamatu "rõõm" kah veel”

  1. Ma ei tea täpselt, mis teil katki on, aga kahtlustan, et sama teemaga oli meil kevadel. Mees vahetas loputuskasti sisemuse kogu mehhanismi uue vastu, ehitusmaterjalide poes maksis see "jullandus" minu arust 63 krooni. Tunduvalt odavam, kui uus pott ja mugavam, kui kraani kinni-lahti keerata.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.