Nov 252010
 

Hehee, ma arvan, et nad ei satu just ülearu tihti inimeste otsa, kes hullult rõõmustavad, et saavad küsimustele vastata – kutsuvad kohe sisse ja uurivad murelikult, kas nad ikka valimisse sobivad. Ma ei tea, mis loogika täna oli, aga küsiti, kellel meie perest järgmisena sünnipäev on ja kuna minul oligi, siis ma sobisin :D

Mingi ELi teema, majanduskriis, tulevikuväljavaated jms. Mina, poliitikavõhik, muidugi PEAN alati sellised saama. Millal küll mõni lahe tarbijaküsitlus tuleb, ah?

Igatahes on äge, ma loodan, et Emor tuleb edaspidigi. Eelmine suvi käis Tartus ka keegi, nii et täna oli juba teine kord.

Õeke on Eestis, mul on igasugu tegemist ja muidu ka tavaline hullumaja (hehee, Plika õppis täna ütlema: ullumaja), ei jõua midagi tehtud, kogu aeg väsinud, õhtuti langen surnult magama, selle asemel, et pikemalt blogi kirjutada. Aga kunagi ikka!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.