Nov 262010
 

Taaskord Murphy – minu ainsad tõeliselt hästi istuvad ja kõigega sobivad mustad teksad (no teate – ei ole liiga kitsad ega liiga laiad, täpselt õige pikkusega, ei jäta poolt p*rset paljaks, lukk ei lähe lahti jne jne jne) on lihtsalt KADUNUD!

Olen 99% kindel, et need sai esimese asjadelaadungiga Londonist tagasi saadetud – tookord läksid need asjad, mida me suuremat ei kasutanud, mu kõht neisse enam sisse ei mahtunud. No aga nüüd ma olen ammu-ammu kõik Londoni kastid lahti pakkinud ja kõik muu üles leidnud (sh nende ideaalsete teksadega koos ostetud enam-vähem okeid tumesinised teksad, mis on siiski sutsu liiga ümber ja madala lõikega), aga lemmikteksasid pole.

KUHU TE KADUSITE??? Mul pole ju mitte midagi muud jalga panna. Peale nende mitte nii ideaalsete ja siis veel vähem ideaalsete variantide. Kodus ma võin oma pooletoobiste pükstega käia, aga kui vahel kuskile minek on, tahaks ometi hea välja näha. Einoh, ma näen üsna sama hea välja ka nonde tumesinistega, mis ma endale praegugi jalga venitasin, aga enesetunne oleks teistega hoopis parem… Nii füüsiliselt kui emotsionaalselt.

Eh, Murphy, mine kanni :P

Mis seal ikka, ilu nõuab ohvreid!

  2 Responses to “Urinal”

  1. minu murphy näiteks virutab ära minu lemmikkõrvarõngaid. koguaeg! ja ma ei tea, kuhu nad kaovad :?

  2. Ma ütleks loomulik kadu, arvestades sinu kolimiste arvu :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.