Meeldivalt lihtne

Üllatusin meeldivalt elektri näite teatades. Vanasti tegin seda meili teel, ei teadnudki, et netis muud võimalust on. No see iseteeninduse värk eeldab tegelikult nagunii, et teatab see, kelle nimel leping on. Igatahes sisenesin kenasti panga kaudu, panin näidu kirja ja oh imet – kohe avanes ka võimalus arve ära maksta. Nii ma siis maksingi, poole kuu eest 108 krooni (67 kWh). Harjumatult vähe – viimati Tähtveres elades kütsime ju elektriga lisaks, arved olid alati üpris “kenad”.

Igatahes väga mõnus on, et kohe pärast näidu teatamist ka arve ära maksta saab 🙂

Näe, just saadeti “ametlik” arve meili peale ka – vähem kui pool tundi pärast näidu teatamist. Väga peen!

1 thought on “Meeldivalt lihtne”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top