Käisin lasteaias

Sama lasteaed, sama juhataja, isegi ema oli kaasas 😀 Ta sõidutas mind ja tuli siis muidugi sisse ka.

See juhataja on ikka fenomenaalne, mäletas mingit seika minu lõpupeo ajast, mis meil emaga enam meeleski polnud – kuidas ema üritas mulle selgeks teha, et ma pean uued kingad jalga panema (mis olid veel natuke suured), aga mina raiusin, et tahan vanu kingi (mis olid juba natuke väikesed).

Igatahes on lapsed nüüd järjekorras, 2012. aastaks. Kuu jäi lahtiseks, eks siis vaatab ja arutab uuesti. Igatahes jõudsime ühisele otsusele, et kui lähevad, lähevad koos, nii on kergem. Seega ilmselt mitte enne sügist ja ema ütles, et tema ei tahaks Poissi 2-aastasena ka veel aeda panna. Millega ma jällegi suht nõus olen, sest minu tõekspidamiste kohaselt pole nii väikestel lastel veel lasteaeda vaja, pigem alles kolme-neljaselt. Kui vajadus enne sunnib, on muidugi hoopis teine asi, aga meil on ju vanaema-vanaisa olemas, saavad hoida, kui mina pean tööle minema. Ei kujuta küll ette, et näiteks 1,5-aastase lapse kõrvalt läheks, ta ju veel nii pisike… Aga poole kohaga, ma usun, täitsa võiks. Ühesõnaga vaatab siis, kui see aeg kätte jõuab, milleks praegu muretseda.

Nüüd vaja veel kahte teise lasteaeda ka järjekorda panna, siis on selle asjaga ühel pool.

7 thoughts on “Käisin lasteaias”

  1. Olen juba ammu tahtnud kirjutada, et me käisime ühes lasteaias ja isegi ühes rühmas. Ma olin sinust küll tiba vanem ja läksin varem kooli.

  2. Millise aia valisid?

    Tahtsin öelda, et mulle meeldib Su suhtumine! Ma ise oli kahjuks noorema sunnitud kaheselt panema, tema sai ilusti hakkama, aga mina põen seda siiani.

  3. Eile käisin Pöialpoisis, Kastanisse ja Maisse panen ka. Eks siis vaatab, kuhu saab 🙂 Endal oleks esimene eelistus ilmselt siiski Kastani, kodule kõige lähemal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top