Jan 102011
 

Tsitaat Mari sissekandest:

Oh kuidas ma vihkan siin lepingute lõpetamist, sest iga firma tahab kahekümne küünega igast pennist ja klendist kinni hoida. Juba Three telefonifirmaga oli jama, kuid kui ma nendega kolmandat lepingut lõpetasin, siis juba teadsin valetada, et ma kolin Põhja-Koreasse ja imekombel ei olnud neil mulle seal riigis oma teenust pakkuda.

Kõik, kes mingi hetk UK-s elanud, saavad aru, miks ma mõnuga irvitasin. Kogu ülejäänud postituse peale kah – tüüpiline asjaajamine. Kõik käib telefoni kaudu, alati räägid mingite hindussidega, kes pool ajast ööd ega mütsi ei jaga, mitu korda jagatakse valeinfot, kirjad kaovad ära ja lõpuks öeldakse, et oleks pidanud hoopis kuidagi kolmandat moodi tegema.

Eestis on selles mõttes ikka lust ja lillepidu elada. Kas teadsite, et UK netipangas (vähemalt Lloydsis) ei saa uuele kontole (st sellisele, kuhu sa pole enne midagi kandnud) turvakaalutlustel enne ülekannet teha, kui oled ta kuskile lisanud, telefoni teel kinnitanud ja siis veel kaks nädalat oodanud… Juhhei!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.