Jan 212011
 

Kuna Plika nüüd mõnda aega iseseisvalt kell kaheksa üles ärkas, olen viimased päevad katsetanud, mis siis saab, kui ma tal kauem magada lasen. Eilne pool üheksa tõusmine ei tekitanud probleeme, aga täna ärkas alles üheksast. Ühe ajal läks ilusti voodisse, aga magama jäi alles peale kahte – ehk isegi pool kolm, ma päris täpselt ei tea. Vähemalt nii palju ära koolitatud on ta küll, et ei virise ja kogu aeg voodist välja ei kipu. Tunni jooksul tuli kaks korda, aga viisin kohe tagasi. Siis nõudis veel potile – tõin selle talle magamistuppa ja lasin kiirelt asja ära ajada, pärast seda millalgi kustuski.

Kuna ma tal kõrval passima ei pea, vaid teises toas omi asju teha saan, olen täiesti rahul :D

Käisin just kontrollimas – kuulsin toa ukse tagant papagoi häält ja imestasin, kas tõesti on ikka üleval. Ei olnud, aga magas papagoi otsas ja see muudkui häälitses. Tirisin siis välja, õnneks selle peale üles ei ärganud.

Me pole ju haiguse pärast õues ka käinud, nii et lõunaunedega on isegi hästi. Viimased kaks päeva pole uusi täppe juurde tulnud ja vanad paranevad jõudsalt, Plika ise on terve selle nädala täitsa rõõmus olnud. Nüüd võiks vist juba oma aias õues ka käia… Või peaks veel ootama?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.