Jan 252011
 

Poisi praeguse hälli saime laenuks mehe sugulaselt. Too aga arvutas kuidagi valesti, et meie poiss läheb ju varsti juba tooli, võib hälli oma jaanuaris sünnitavale sõbrannale lubada küll. Tahab nädala lõpuks tagasi saada, meil aga just esmaspäeval Tallinnasse sõit ees – sealt edasi Rootsi, auto jääb parklasse, nädala pärast vaja jälle tagasi ka sõita… Ja Pärnus sõidame küll harva, aga näiteks arsti juures ja massaažis käime, vahel mujal ka, ühesõnaga ILMA hällita ei saa kuidagi.

Jube tobe olukord. Nendeks paariks kuuks ei hakka ometigi hälli OSTMA. Äkki leiab kellegi, kel seisab kodus ja oleks nõus laenama… Kasvõi mingi sümboolse summa eest. Tean, et ametlikud laenutused on ka, aga need on mu mäletamist mööda nii kallid, et odavam on siis juba kasutatud häll osta ja ma tõesti ei taha ega viitsi sellega tegeleda.

Ma tõesti loodan, et leiame mingi lahenduse.. Oeh. Nii kiire ka. Me muidugi saime juba mõnda aega tagasi teada, et too sugulane valesti arvutas ja jaanuariks hälli järgmisele lubas, aga nii palju muid asju oli mõttes, et täiesti ununes.

Mh.

  4 Responses to “Kes laenaks paariks kuuks turvahälli?”

  1. Mul seisab üks turvahäll. Võin seda paariks kuuks laenata küll, aga see on Tartus.

  2. meil on ka üks turvahäll veel müümata. mõne lapse on üle eland, avariid pole teinud, välja võin laenata ka :)
    asukoht tallinn

  3. Ja meie praegu seisev turvahäll asub Rakveres :)

  4. meie turvahäll seisab ka niisama… kui tahad, võid peale kasutamist kaasa võtta =)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.