Jan 252011
 

MITTE ÜKSKI lihas polnud hommikul valus! 40 minutit koera ujumist ei ole ilmselgelt piisav trenn (tegelikult oli isegi 35 minutit ja 800 m, olin alguses ju viis minutit mullivannis). Järgmine kord ujun vähemalt tunni ja katsun rohkem kroolida :P

Kas saab valusad lihased või ei saa, mis see siis olgu!

  7 Responses to “Häh”

 1. ujumisest on ikka üsna raske valusaid lihaseid saada! kui tahad lihasvalu, tee kodus jõutrenni või mine jõusaali. või ratsutama, siis saad ka sellistest lihastest aimu, mille olemasolust sa varem ei teadnudki. :D
  mulle ujumise juures see just meeldib, et lihased ei hakka valutama.

 2. Kui ma ujumisega alustasin ja veidi üle tunniga 2 km põrutasin, siis järgmisel päeval olid küll kõhulihased valusad. Ja kael, sest ma kardan vist vett näkku panna, igatahes hoian pead kuidagi jubedalt krampis.

 3. Närune lugu. Natuke valusaid lihaseid oleks alguses ju kohane!

  Aga hea küll, ma siis ootan kevadet ja lähen jooksma. See vast mõikab lihaste poole pealt paremini :P

  Ujumas käin muidugi edasi, olgu nende lihastega siis kuidas on.

 4. Mine jooksma!

 5. mina olen vist siis mingi looduse friik, et ma ujumisest kunagi valusaid lihaseid ei saa.

 6. Tegelt on nii, et lihased annavad tunda ülejärgmisel päeval, mitte kohe järgmisel. Sellel oli kuskil mingi teaduslik põhjendus ka. Ja ujumisest võib vabalt saada valutavaid lihaseid, igasugusest füüsilisest aktiivsusest võib saada.

 7. Aga su südamele ongi kasulikum selline rahulik koera ujumise tempo. Koormust saab keha ja vaim, aga süda on rahul. Peaks olema igas mõttes :) pole vaja nüüd probleeme otsida. Ja kahe lapse järelt jooksmine on piisavalt trenn, ma tean, et ega need lihased nüüd nii nõrgad ka ole.
  PS! ja aitäh unekooli põhjalikkuse eest. Olen mitmele inimesele seetõttu juba blogi soovitanud.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.