Mar 252011
 

Avastasin täna, et uus hooaeg on jälle käimas, senised viis osa on kenasti arvutis olemas ja esimest parasjagu vaatan.

Tegelikult mõtlen tihti, millal ma selle harjumusest vaatamise ükskord lõpetan – läheb aina igavamaks ja etteaimatavamaks. Ja tänu sellele, et nad üritavad uusi ja ootamatuid asju välja mõelda, ka üha jaburamaks ja piinlikumaks.

Okei, mulle meeldis, et nad esimest korda selle sissejuhatava kräpi ja eelvoorud välja jätsid, neliteist tükki kohe välja valisid ja asjaga pihta hakkasid. Aga see, kuidas nad alati peavad igal võimalikult viisil ära panema… Alguses öeldes väljavalitutele, et nemad ei saanud edasi (väidetavalt selleks, et nad harjuks kohe alguses modellimaailma pidevate äraütlemistega), siis kohe esimesel runwayl, kus neil oli jube kitsas lava keset basseini ja nad pidid kõndima suure palli sees. Raske uskuda, et tippmodellid kõik tingimata sellist idiootsust tegema peavad, see ikka rohkem rahvale tsirkuse tegemiseks. Õudne on vaadata ja tüdrukutest on kahju… Aga noh, see on ju nende kõigi suur unistus, eks tehku siis selle nimel ka neid idiootsusi.

Kõigest sellest hoolimata vaatan edasi. Küll poole silmaga ja vahel edasi kerides, aga põhilisega pean ikka kursis olema. Alati tekivad ju omad lemmikud ja saab arvata, kes välja läheb, kes võidab… No ja makeoverid on muidugi asi, mida ma alati kõige rohkem ootan.

Abikaasa läks töökaaslastega karaoketama, lapsed on voodis, minul ülejäänud õhtu sisustatud :)

  2 Responses to “Modellid!”

  1. Ma vaatasin kõiki eelmisi hooaegu, seekordki olid kaks esimest osa tõmmatud, aga kustutasin vaatamata ära – viimased hooajad on juba nii igavad olnud, et ei viiiitsiii.

  2. Ma olen nii pettunud, et Meerikamaa oma on kõige igavam – briti ja austraalia jms on palju huvitavamad! Viimaseid hooaegu pole üldse vaadanud ja umbes alates 11. hooajast on mälu kustutanud õnneks.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.