May 082011
 

Tänu sellele, et ühes kinnises virtuaalkeskkonnas väikese seltskonnaga tutvumisringi tegime, hakkasin mõtlema, et nüüd oleme Abikaasaga ju küll juba õige pikalt koos… Ja tuli meelde, et meil sai 4. mail neli aastat koos oldud.

Mäletatavasti kohtusime esimest korda Abikaasa 26. sünnipäeval, olime alguses sõbrad ja paar nädalat hiljem läks asi käest ära. Kusjuures seda kuupäeva peaks olema kerge meeles pidada, see on ühtlasi mu väga pikaaegse sõbranna sünnipäev. Talle saatsin sõnumi, et õnnitleda, oma tähtpäev ei tulnud aga meeldegi :D

Eks võib vist end välja vabandada kiire eluga ja sellega, et kui juba abielus olla, ei olegi muud päevad enam NII olulised.

Aga nelja aasta täitumisel on siiski üks tähenduslik külg ka – nüüd on see meie mõlema kõige pikem suhe :D Minu eelmine rekord oli 2a7k, temal vist midagi kolme aastaga (täpselt ei mäleta, igatahes rohkem kui mul).

Vot selline lugu siis. Ehk järgmine aasta on ikka meeles, viisaastakut võiks ometi tähistada!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.