Jun 032011
 

Sain Mormelarilt laenuks Anthea Turner: The Perfect Housewife mõlemad hooajad (ja raamatu ka). Teate küll, see UK reality, kus on eriti rõvedalt sassis kodud ja Anthea siis õpetab neid räpakolle, kuidas kõik korda saada.

Mõned tema nõuanded on mu meelest liialdus, enamik asjalikud, aga minu jaoks iseenesestmõistetavad, häid nippe saan õnneks minagi. Miks ma praegu kirjutama hakkasin – vaatan seda osa, kus on nunnud homopoisid ja seal õpetas Anthea muuseas fitted sheeti kokku voltima. No teate, need nö kummiga linad, mida madratsi ümber venitada – geniaalsed mu meelest, ma vihkan tavalisi linu, need lähevad alati kortsu ja käkra. Aga vot tõesti, korralikult voltida ma oma linu siiani ei osanud, panin kuidagi suvaliselt. Nüüd sain nipi kätte ja tõepoolest – palju parem on.

Kunagi, kui olen raamatu ka läbi saanud, kirjutan kindlasti pikemalt.

  6 Responses to “Anthea ruulib”

  1. vat see huvitaks mind ka kuidas neid fitted sheete saab voltida ilusasti, mul need koguaeg kortsus

  2. Googelda how to fold fitted sheet, saad igasugu videosid ja värke. Ilmselgelt ei tulnud mul endal varem pähe seda teha :P

  3. irw, mul ka ei ole tulnud seda mõtet :D

  4. ooo… ma lahen ka guugeldama… mul on ka need suvaliselt puntras :)

  5. …oo, tekitasid uudishimu. Kas tohib uurida, mis häid nippe Sa veel said? Olen omaarust ka päris osav kodu-pidaja, aga kindlasti on minu teadmistes lünki :)

  6. Sari on kohe läbi, kui raamatuga ka ühele poole saan, siis kirjutan põhjalikumalt.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.