Jun 152011
 

Lugesin just Bioneerist uudist, et Tere uus E-ainete vaba Natural jogurtisari, mis sisaldab ainult naturaalseid koostisaineid, ületas oma müügiga prognoosi kahekordselt. Ma polnud sellisest sarjast kuulnudki, aga käisin just nende kodulehel koostist lugemas ja tõepoolest, list on poole lühem ja arusaadavam, kui tavalistel jogurtitel.

See on super, et selliseid tooteid järjest enam müüki tuleb ning et inimesed neid ostavad. Kurb on aga see, et LOOMULIKU toidu jaoks tuleb teha eraldi sari ja seda rõhutada… Ning valdavalt on riiulid endiselt täis kunstainetega jama.

Rõõmu on muidugi tunduvalt rohkem. Valik läheb ju järjest paremaks ja inimeste teadlikkus järjest suuremaks! Jah, mahetoitumine on ja jääb vähemuse (sh minu) eelistuseks, aga ma olen igal juhul väga rahul sellegagi, et inimesed järjest rohkem silte loevad ja päris marjadest tehtud moosiga jogurtit ostavad.

Meie pere jogurt, nii harva, kui me seda viimasel ajal üldse tarbime, on maitsestamata (kas ise tehtud või Saidafarmi oma), mille sisse segame tükeldatud puuvilju või oma sügavkülma toormoosi – ja maasika toormoosi puhul läheb seda ikka jogurtiga võrdselt. Mämm!

  2 Responses to “Rõõmus ja kurb, ühekorraga”

  1. Ma olen aeg-ajalt poes käies täitsa meeleheitel, et miks ma pean neid silte lugema ja uurima, mis seal sees on ning kas see on ikka ohutu… miks ei võiks kogu müügil olev toit olla ohutu ja jäleda keemia vaba :|

  2. Mulle meeldib Haabersti Rimis see, et on eraldatud üks nurk poest, kus kõik kaubad on mahetootmisest. Oleks Selverites ja Prismades kah nii, võiks juba palju mõnusamalt poest käia. Kusjuures Maximates müüdavat kah mahejuurikaid ja asju, aga mina ei ole suutnud küll neid tuvastada. Võibolla siis kõigis Maximates lihtsalt pole.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.