Jun 282011
 

Kui Poiss oma esimest und magas, sõime meie Plikaga hommikust – pasteedisepikut piimaga ja hiljem aias tekil lesides magustoiduks kausi maasikaid. Hommikul enne kella kümmet oli veel mõnusalt soe, mitte liiga kuum.

Lõuna ajal läks Plika ema ja tema mehega turule, Poiss magas oma teist und ja mina korjasin maasikaid, see läks sujuvalt üle rohimiseks.

Kui Plika tagasi jõudis, sõime lõunat ja tema läks ka tuttu. Meie emaga rohisime veel tükk aega. Umbrohi oli vööni :D No ok, see oli väike kunstiline liialdus, aga julmalt kõrge ja julmalt palju oli igatahes, ega ma pole siin varem õieti rohinudki. Ilm ei olnud kõige hullem, tuul aeg-ajalt jahutas ja päike käis pilve taga ka, kahekesi oli ütlemata mõnus aeda puhastada.

Kui Abikaasa õhtul koju jõudis, oli ta lastega väljas, nii et mina sain rahus koristada. Siis käisin rattaga poes jäätist ja pizzamaterjali toomas. Tagasi jõudsin siis, kui Poiss juba oma õhtuputru lõpetas – kuna ta magas oma päevauned tavalisest varem, oli ta õhtuks päris väsinud, juba kaheksaks sai voodisse ja jäi ühegi piuksuta tuttu.

Mina läksin veel aeda rohima, Abikaasa tegi pizzat. See sai imemaitsev, mahlane ja rohke kattega, sõime kümne minutiga pool suurt plaaditäit ära. Magustoiduks olid maasikad jäätisega.

Nüüd läheb Plika ka magama ja siis hakkame House’i vaatama – viimasest hooajast on teine pool nägemata.

Ja homme on Abikaasal vaba päev :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.