Jul 232011
 

Hommikupoolikul kaks tundi ja õhtupoolikul kaks tundi, siis laenas Tage mulle õmblusmasinat ja hilisõhtul kodus nikerdasin veel paar tundi… Nüüd on lastetoa omad valmis, vaja veel ainult otsi peita ja triikida, siis saab ette riputada. Pilti näitan alles homme, kui Abikaasa on kardinapuu allapoole tõstnud, praegu jääb liiga lühike :P

Tage juures käimise vahepeal käisime emaga poodides, ostsin viimased kapinupud, seinalambi ja veel paar asja… Kodust lahkusin veidi enne ühtteist hommikul, tagasi jõudsin peale kuut õhtul. Abikaasa hoidis lapsi ja värvis nende uneajal veel kapid kah kolmandat korda üle. Udupeen!

Aga rohkem täna ei jõua kirjutada, pean edasi nikerdama, tingimata on vaja kardinad enne magama minekut akna ette riputada… Minu elu esimesed kardinad! Tahaks ju näha, kuidas jäävad!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.