Aug 012011
 

Ma olen alati olnud suur lepatriinufänn ja lastetoas on seda motiivi ju ülihea kasutada. Üks asi, mida ma hullult tahaks, on seinakell. Olen Google’ist nõrkemiseni pilte vaadanud ja mõned üsna kenad leidnud, aga neid kas ei saa Eestisse tellida või pole ikka päris nii head või näiteks kõige ilusam, mida Eestisse saata saaks, on natuke liiga kallis.

Tean, et teoreetiliselt oleks võimalik ise teha, aga mul on nii palju muid projekte, et ma tõesti praegu ei jõua veel sellele ka mõtlema hakata. Palju parem oleks, kui ma leiaks kuskilt mõne osavnäpu, kes tahaks seda mulle mõõduka tasu eest teha. Kas keegi äkki teab kedagi?

Leidsin mingi Eesti lehe ka, mis seinakellasid teeb, no täiesti perverssed hinnad, sama asja saaks välismaalt tellides mitu-mitu korda odavamalt. Mis mõttes küsitakse ühe KELLA eest €45-50??? Uhh…

Kõige ilusam oleks muidugi see, kui ma leiaks kuskilt poest või netist ilusa odava kella, aga… Siiani pole leidnud.

Sellega pole rangelt võttes nii kiire ka – pole sihuke asi, mis peaks tingimata Poisi sünnipäevaks olemas olema… Aga mida kiiremini, seda parem muidugi on.

Kõik ideed on teretulnud, aga ei ole mõtet pakkuda ühtki varianti, mis tuleb välja Google’i pildiotsinguga ladybird clock, need olen kõik läbi vaadanud ja erinevatel põhjustel välja praakinud.

EDIT: Kratt soovitas mulle esimesena Viki käsitööpesa (hiljem tuli sama koha soovitajaid veelgi), ma sattusin sealsetest kelladest vaimustusse, kribasin kohe kirjakese ja sain vastuse ka, nii et minu mure on nüüd lahendatud. Juhhei!

  8 Responses to “Kust leida ilusat lepatriinukella?”

  1. Tükk vineeri ja värvid ja hakkad aga ise tegema…. :P

  2. kas mitte Poppy vanasti umbes taolisi asju ei teinud, pead ei anna, et lepatriinu oli..

  3. Ma oleks ka Vikit soovitanud! (lihtsalt reklaami mõttes pean ka ära karjuma selle siin ikka, eksole)

  4. Lihtsalt vahemärkusena – tänases Jyski reklaamis on ka üks lepatriinukell pakkumises.

  5. ja siis oleks lastetuppa hädasti vaja ka midagi sellist :)
    http://kristakoiv.com/lepatriinud/

    Meil nüüd aastate jooksul on kahjuks täpid ära kulunud juba ;)

  6. […] tagasi küsisin teilt nõu, kust leida ilusat lepatriinukella. mitmed teist soovitasid Vikit, kelle kelladesse ma kohe armusin. Saime kiirelt kokkuleppele ja […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.