Aug 292011
 

Tuulasin hiljuti Bloggeris ringi ja käisin muuhulgas tollel mõttetul kommentaaride lehel, kus ei saa teha midagi peale nende kustutamise. Avastasin, et neli igati viksi ja viisakat kommentaari olid mingil põhjusel spämmiks märgitud. Minule tulid nende kohta meilid nagu tavaliselt, mina ei teadnudki, et blogisse need ei jõudnud.

Jutustasin just Dakiga MSNis – nagu välja tuli, siis tema arvas, et ma olen ta kommentaari ära kustutanud. Mina toona läksin sellele vastama ja imestasin, et blogi all polegi – arvasin, et Daki on selle ise ära kustutanud. Praegu asja mõttega analüüsides tean ju küll, et sel juhul oleks olnud kiri has been removed by the author vms, aga siis üldse ei ühendanud ära.

No nüüd on need neli õnnetut kommentaari igatahes juba mõnda aega nähtavad. Nii et kui keegi imestas, kuhu tema jutt kadus, siis teadke, et mina ei kustutanud, Blogger pani näkku :D Daki sai ka lõpuks mitu kuud hiljem oma küsimusele vastuse.

Bloggeri kommenteerimise süsteem on ilgelt nõme. Tahan WordPressi!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.