Sep 052011
 

Juba Poisi sündimise päeval oli selge, keda me ristivanemateks palume – ta sündis nimelt Kristi sünnipäeval :) Kuna tulevane ristiema lõpetas aga parasjagu muusikaakadeemia magistrantuuri, tema abikaasa oli lihtsalt tööga hõivatud ja meie käisime ka Tartus harva, siis ei õnnestunud terve aasta jooksul ühtki sobivat aega leida.

Nüüd jõudis lõpuks kätte see hetk, kus me üheaegselt Tartusse sattusime ja õnneks polnud kirikuõpetajal ka selleks hommikuks olulisemaid plaane. Talitus oli lühike ja armas, ühtki “külalist” polnud. Poiss käputas rõõmsalt terve aja mööda kirikusaali ringi ja ütles aeg-ajalt sõna sekka.

Tänu Kristile on mõned fotojäädvustused ka, panen siia paar mitteametlikumat, need on alati kõige paremad.

IMGP7871

IMGP7876

IMGP7889

Ma olen tegelikult tahtnud juba tükk aega kirjutada usust ja kõigest sellega seonduvast, aga see on nii pikk ja põhjalik ja keeruline teema, et peaks olema aega ja tuju… Mõlemat pole korraga kunagi piisavalt. Aga ühel heal päeval ma kirjutan… Mida ma siis täpselt usun :)

Muide, huvitav kokkusattumus – kui kaks aastat tagasi läksime Plika ristimispäeva õhtul Piia poole maale tema kõrgharitust tähistama, siis Poisi ristimine oli päev pärast Piia ja Runni pulmi, mis toimusid sealsamas maal.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.