Sep 102011
 

…veebikoju.

Tähtajad motiveerivad. Uus aasta ja uus algus sobivad hästi kokku. Nii lubasin endale lõplikult ära, et hiljemalt uueks aastaks kolin WordPressi. Kui muidu ei jõua, siis kolin tõepoolest arhiivi hiljem – kuna kõik postitused on vaja üle vaadata, kategoriseerida, oma varasematele postitustele viitavaid linke muuta jne, on see tohutult mahukas töö. Peaasi, et saaks uuel aastal puhtalt lehelt alustada. Mul on juba palju häid ideid, nüüd tuleb neid realiseerima hakata.

Ma juba tegelengi katsetamisega :P

  One Response to “Uueks aastaks uude koju”

  1. Palju jõudu ja jaksu!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.