Sep 212011
 

Ma huvi pärast proovisin sellega kommenteerida, mul on ju WP konto täitsa olemas. Panin oma kasutajanime sisse ja kõigi eelduste kohaselt oleks pidanud selle peale parooli küsima ja kommentaari üles panema. Selle asemel öeldi mulle: openID error.

Kellelgi see üldse töötab või? Mul on meeles, et vähemalt üks inimene on mu blogi sedaviisi kommenteerinud, aga mitte WP, vaid Livejournali kaudu. WP kala siis äkki?

  4 Responses to “OpenID error?”

  1. ma ka pidin kohe proovima. Aga ma panen seal wordpressi all olevasse nö auku bloginime, mitte sisselogimise nime. vb sealt sul ka see error? kui nimi ja bloginime erinevad. Kui see jutt üldse arusaadav oli.

  2. Mul on sisse logimise nimi ja blogi aadress samad, aga jah, Blogger ju näitab ka openID ja WP valikul kasti järel wordpress.com, mis ei jäta mingit varianti kaheti mõistmiseks, blogi aadress peab seal olema.

    Käisin õpetuste kohaselt isegi settings -> openID -> trusted sites alla Bloggerit lisamas, tolku ei miskit.

    Einoh, ega mul olulist vahet pole. Peaasi, et teised saavad!

  3. Hmm, mul oli ükspäev sama probleem.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.