Ainult head uudised

Novembrist hakkab valitsema Ragn Sellsi monopol, uurisin just uusi prügiveo hindu – graafikujärgne kuni 140 liitrit tühjendus maksab meie piirkonnas edaspidi kõigest €1.15 😀 Ja ma vaatan, et biojäätmete äravedu on tasuta – tõesti ongi nii? Talvisel ajal kasutaks ausalt öeldes seda võimalust meelsasti, külmaga kompostihunniku pidamine on üsna tüütu. Peab nagunii helistama, et leping sõlmida, eks siis uurib täpsemalt.

Ja lugesin just Bioneerist, et kogu Maks&Moorits tootesari läheb selle kuu jooksul naatriumglutamaadivabaks. Ma ei suuda seda uskuda! Okei, ma loen huviga ülejäänud koostisainete nimekirju, aga siiski, see on suur samm edasi. Maheda lihakraamiga on kehvad lood, olgu siis vähemalt võimalikult lisaainevaba. Lihast loobuda ei suuda ma ilmselt kunagi, proovin vaid pikkamööda tarbimist vähendada.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top