Lõppu ei paista

…õuntel siis 😛

Mõtlesin eile ka korjama minna, ei viitsinud. Täna aga paistis päike jälle mõnusasti, nii sai mitu tundi aias rügatud. Tahaks öelda, et kõik õunad on nüüd kokku korjatud, aga paraku pole see nii. Mul on kõik vähegi suuremad anumad juba täis ka, ma arvan, et see viimane hunnik võib nii kauaks jääda, kuni me selle jooksvalt ära korjame ja puhastame. Ükskord siis, kui me oleme kõigi juba korjatud õuntega ühele poole saanud.

Kuivõrd seekord sai kokku korjatud õunte kogus võrreldes üleeilsega tunduvalt tagasihoidlikum, siis panen üles enne ja nüüd pildid – no et oleks ikka aru saada, mis tehtud sai 🙂 Lisaks õunte korjamisele puhastasin ka vaarikate ümbrust umbrohust, kuivanud okstest, maha sadanud lehtedest ja muust sodist.

Enne:

CIMG5509

Nüüd:

CIMG5514

Too pooltühi plekkvann, mis esimesel pildil näha, on nüüd kuhjaga täis. Lisaks veel need kaks kasti ja viimase pildi vann.

CIMG5512

Enne:

CIMG5508

Nüüd:

CIMG5511

Loodetavasti saame ikka nädalavahetusega kõik tehtud!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top