Nov 212011
 

Pooletoobine nädal oli, sestap ka kirjutamises paus. Kõhuhäda oli õnneks ühe õhtu teema, aga sellest ajast saati pidevalt iiveldab – arva või, et jälle rase (ei tohiks küll olla). Pidevalt nälg ja kummalised isud ja kui kohe süüa ei saa, siis läheb süda pahaks.

Abikaasa kah tõbine, jube palju tööl ja vähe kodus, sellest tulenevalt kõigil närvid püsti, tülid majas, draama taevani. Õnneks saime nüüd palju olulisi asju selgeks räägitud ja reegleid paika pandud, loodan koduse elu kvaliteedi paranemisele.

Aga peamiselt möödub vaba aeg blogi taga istudes. Nii et ärge siis imestage, kui uue aastani tulebki üks postitus nädalas :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.