Süütus läinud

Minu põlglik suhtumine igasugustesse arvutimängudesse on laialt teada – minu meelest on need täielik ajaraisk. Üksvahe libastusin ja mängisin peaaegu kuu aega vastutustundetult Minesweeperit, nüüd siis mängin elu esimest FB mängu – Bubble witch saga. No mis sa hing teed, mulle on alati meeldinud värvilisi palle ritta sättida 😛

3 thoughts on “Süütus läinud”

  1. Heh.. ma olen ka minesweeperi sõltuvuses olnud, värviliste mullide rittasättimises samuti.

    Ja siis on selline kole koht nagu http://www.y3.com (nüüd küll muutunud nimega gamesbox) ja seal all selline paha alajaotus/tag nagu "Bubbles". Värviliste pallikeste sõltlastel palun tungivalt sinna mitte vaadata 🙂

  2. Pingback: Aastapäev » Tikri Päevaraamat

  3. Pingback: Head asjad #68 – Bubble Witch Saga – Tikri Päevaraamat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top