Jan 192012
 

Ma pole viimastel päevadel eriti oma palle mänginud, sest 55. tase ei tahtnud kuidagi edeneda. Senini polnud ka vahet – peale tolle tuttava, kes mõni aeg tagasi 117. levelil oli, olin kõigist oma palle mängivatest FB sõpradest ees. Aga nüüd vaatasin, et üks sõber sai just selle taseme tehtud ja teine on ka samal tasemel (sellest rääkimata, et mitmed lähenevad kiirelt). Mõtlesin, et katsun siis jälle mängida ja tegin esimese korraga taseme täiesti puhtalt ära. Hämmastav!

Võistlushimu on ikka kõige alus, ah :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.