Feb 092012
 

Pesumasina remont läkski garantii alla, juhhei. Jõudis koju, kui Abikaasa nüüd veel ära ka ühendaks…

Käisin täna esimeses sõidutunnis. Oli täpselt nii keeruline, kui olen kogu aeg ette kujutanud. Kaua läheb, enne kui ma jõuan kõike vajalikku korraga teha ja tähele panna? Praegu keskendun ühele või paremal juhul kahele asjale ja ülejäänud kahte peab õpetaja meelde tuletama või minu eest ära tegema :D

Ma olen nii väsinud, et ei mäletagi, mida veel kirjutada tahtsin. Pikemad mõtisklused on meelel, aga need eeldaks aega ja värsket pead.

Lähen nüüd ära magama, sest unevõlg on suur ja Plika läheb homme üle pika aja lasteaeda, nii et meie äratus on kell seitse.

  6 Responses to “Liiga kiire elu”

 1. No aega läheb :D Mina näiteks siiamaani ei saa kõike tehtud, eriti peegleid vaadatud, kuigi mul lõpp juba paistab :P Aga sellega harjub ära, tõesti! Seda ma ütlen küll, et mõtle AINULT positiivselt. Ma jäin korra negatiivselt mõtlema ja nüüd pole 2 nädalat juba sõitmas käinud, sest arvan, et ei saa hakkama. Kuidas Jüri meeldib?

 2. mina arvasin ka kunagi, et ma elu sees ei õpi seda juhtimist ära. Ja kõige keerulisem oli vaadata teed ja samal ajal käiku vahetada. Ma kippusin ikka käigukangi vahtima :)
  Nüüd juba vuran viiendat aastat, Tallinna küll ei roni aga Tartus saan liikluses hakkama :)
  Aga meil oli hästi lahe õps, pugis kõrval jäätist ja lahendas ristsõnu, jättes mulje et sa ise toimetad kogu aeg :)

 3. Annaks sulle nii palju nõu, et lase abikaasal võtta juhendaja tunnistus ja saate harjutada sõitu kahekesi ja ka lapsed peal. Muidugi kui tal eelnevalt rikkumisi ei ole olnud. Ma arvan, et ma olin samasugune nagu sina alguses. Aga see annab väga palju juurde, kui sa ei sõida õppesõiduautoga, kuna siis sa pead ise olema tähelepanelik ja mõtlema kõike ette mis sa teed. Usu mind siis jääb igasugused lisasõidutunnid võtmata ja eksamile lähed ka kindlamalt. Samuti annab see julgust pärast üksi sõita. Aga edu sulle kooliteel!

 4. Mina arvasin samuti, et ei saa elusees selgeks seda. Kui mida enam harjutada, seda kiiremini see selgeks saab. Mul oli kõige raskem see, et mehe auto on automaat ja sellega harjutades parem jalg gaasi peal ja vasak piduri peal. Ja kui manuaali rooli sain, siis vasak jalg tahtis koguaeg pidurile minna. Ja kuna jalg on harjunud sidurit põhja suruma, siis piduri põhja vajutamine oli üsna õudne. Nii mulle, kui ka õpetajale :D

 5. "… auto on automaat ja sellega harjutades parem jalg gaasi peal ja vasak piduri peal. Ja kui manuaali rooli sain, siis vasak jalg tahtis koguaeg pidurile minna. Ja kuna jalg on harjunud sidurit põhja suruma, siis piduri põhja vajutamine oli üsna õudne. Nii mulle, kui ka õpetajale :D"

  Automaadiga never ever ei või sul üks jalg olla gaasi ja teine piduri peal. Automaatkastiga autot juhtides sul vasak jalg lihtsalt puhkab :D

 6. Selles asi oligi, et ei tohtinud. Autokoolis harjutan ju manuaaliga, kus kasutan mõlemat jalga. Ja automaadiga harjutades läks koguaeg segi, sõtkusin ikka mõlema jalaga… ja siis kui uuesti manuaali rooli sain, siis oli see kohutav. Kõik oli nii sassi lõpuks :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.