Feb 212012
 

Täna sõitsin esimest korda PÄRIS liikluses. Rannarajoonis :P Esimest korda olin terve aja roolis – sõitsin kooli juurest minema ja tagasi tulles parkisin ja puha. Pooled märgid jäid muidugi kahe silma vahele ja ehkki teoorias olen igasuguste eesõigustes ja muus taolises üsna tugev, siis reaalselt polnud pool ajast aega sellele mõelda ja pea oli ristmikul ikka üsna tühi.

Aga siiski. Ellu jäin :D

Esmaabikoolituse esimene pool oli kah ära, sai nukku elustatud ja puha.

  One Response to “Väike areng igas päevas”

  1. Ma mõtlesin, kuidas Sul küll nii ruttu läks, et kohe autorooli ja linna paari sõidukorraga, aga siis tuli meelde, et Sina käid päris autokoolis ja seal vist asjad ruttu käivadki. Mina käisin oma koolis autokoolis, alustasin septembris, load sain mais ja saime kauem juperdada. Alguses õppisime platsil üldse kohalt minema minemist ja siis juba maanteesõit, siis väikesed asulad, siis Viljandi. Aga Viljandis enne linnasõite rõhusime peamiselt platsisõidule. Ohjah, mu isa ei uskunud, et ma load kätte saan, aga esimesel katsel kohe nätaki! Ja nüüd on load juba 8 aastat käes olnud, kuigi sõidan harva.

    Soovin edu igatahes. Tubli oled.

    P.S: Teemasse sobivalt on kinnitussõnaks motor :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.