Feb 262012
 

Kaalusin just veidi aega tagasi täitsa tõsiselt jälle blogis pallide üle vigisemist – et mul on NII PALJU KULDA (üle 100 000), aga no EI RAATSI kulutada seda tasemele, kus pooled korrad sured tänu vastikule pommile üsna alguses lihtsalt ära.

Mõtlesin, et mis ma ikka vigisen, proovin parem veel. Ja näe, kohe esimese korraga tegingi ära. 135. tase siis – ma ei mäletagi enam, mitu päeva seal kinni istusin. Nüüd sain eelviimasesse maailma, 20 taset lõpuni.

Ahjaa, ja tervitusi Mutile ning Mormele, kes koos Antiga 117. tasemel kükitavad (nii mu kaart vähemalt nätab, vahel on seal muidugi aegunud info) – see on mäletatavasti see tase, kus paljud mängimise pooleli jätavad. Kui ma aga YouTube’ist kinnitust sain, et neid palle ON võimalik sinna vahele lasta, viga on lihtsalt minu s*tas sihtimises, siis sain nii palju indu juurde, et umbes päevaga sai tehtud.

Huvitav, mis ma siis teen, kui see mäng täitsa läbi saab :D

  5 Responses to “Murphy või miskit taolist”

  1. Mina istun tasemel nr. 35 juba 1.5 nädalat vist. Ja edasi ei saa. Ma ei taha spoilerit kaa lugeda :P tahaks ise hakkama saada

  2. Seal polegi mingit spoilerit – lihtsalt mängid, kuni õnnestub. Aga mäletan, et istusin seal ise ka üsna pikalt ja olin äärmiselt nördinud, kui Abikaasa üsna kiirelt ära tegi :D

  3. ups, see oli 50 tase ja kohe peale seda kommentaari siia tegin selle ära XDXD haha epic fail või nii :P

  4. Haa, 117 level läks poole päevaga nagu niuhti! Juhhuu! :)
    See-eest 115 tasemel sitsisin kolm päeva…

  5. irw ja mina nyyd siis olen 40 levelil mis on nagu mega lihtne ära teha eks ole aga nu niii napilt jääb punne puudu :D ja oi kus ajab vihale see nuh :P

    siis kui see mäng läbi saab siis võtad järgmise pallimängu ette :D seal neid ikka jagub.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.