Mar 052012
 

Jajaa, sõbrad, jõulude paiku ostetud USB junn sai päriselt arvuti külge ühendatud, sest ma pidin seda KOHE nägema, mitte kunagi hiljem netist. Kanal 11 kahjuks küll ei näe, nii et ekstra jäi vaatamata.

Nii piinlik kusjuures polnudki, kui ma oleks arvanud, aga huumorit sai muidugi kõvasti. Igal juhul vaatamist väärt.

Eelvoorust jäi meelde grillkana, kes ütles, et ta ongi selline ja ei saa sinna midagi teha. Jajaa, saad küll. ÄRA KÄI SOLAARIUMIS ja oledki varsti normaalne :D

Teine eelvooru pirn oli muidugi too pikk tšikk, kellele ei meeldinud, et Niit tal number suuremad teksad osta käskis. Ma küll hästi ei saanud aru, miks ta seda ülekaalus süüdistamisega võrdsustas, numbreid meenutades tundub ta küll alakaaluline olevat, aga ka alakaalulised võiks parajaid riideid kanda :P

No ja kuulus disainer Fokin :D Ja see, kuidas kõik, kellelt mõne modelli nime küsiti, ikka esimeste hulgas Tyrat pakkusid. Oh jah. Aga no nalja peab saama, eks.

Kaja Vunder (miks ta nüüd äkki Wunder on, sellest ma aru ei saa) oli mulle äärmiselt tuttav nimi. Ma olin ju keska ajal maailmasuurim Brosnani ja Bondi fänn ning kui ta ühes filmis paariks sekundiks kaadrisse jõudis, kaasnes sellega ka Kroonika esikaas. Oo aegu ammuseid, see oli Tomorrow Never Dies, mida ma läksin vaatama ainult sellepärast, et plakatil oli nii ilus mees ja nii minust lootusetu Bondi fänn saigi. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida… Hoopis sellest, et ma ei kannata Kaja häält – ma ei oska selle kohta isegi sobivat omadussõna leida. Liiga peenike või piiksuv või… Maitea. Igatahes häirib.

Ja kui žürii grillkanasid kritiseeris, siis minu meelest on Jõgger ka näost liiga pruun, no ei jätnud just maailma kauneimat muljet :P Ja ega mind eriti ei huvita, kas see pruun tuli solaariumist või purgist, kole oli ikka.

Niit ja Volkmann olid ägedad.

Soengud oli nii igavad – kohe näha, et Eesti värk. Lõikame katkised otsad ära, föönitame ja korras. Enamiku puhul ju rohkemat ei tehtud! Ja MIKS oli nii suur draama, kui hirmpikkadest juustest osa maha lõigati, nii et jäid järele lihtsalt pikad juuksed :D Oleks poisipea lõigatud, siis saaks veel aru.

Minu esialgsed lemmikud on Keiu ja Lisann (ehkki ma ei saa kurbusega juurdlemata jätta, kui noor tema laps olla võis ja kui kaua nad lahus olema pidid) – ja nendest viimastest lisandujatest oli too tantsutreener (Kerli?) ka huvitav.

Ega’s midagi, ootame järgmist esmaspäeva. Miss J kohale lennutamine on muidugi superluks, annab asjale kohe vunki juurde.

  6 Responses to “Ei saa mitte vaiki olla ehk muljed esimesest modellisaatest”

 1. Üks väheseid asju meie teletaevas, mis mindki köidab, vähemalt kaugusest. Ehk tuleb varsti netti kah.

 2. Lisann on äge, mulle tõsiselt meeldis. Teised jätsid külmaks ja eriline "lemmik" oli see neiu, kes eestikeelsest sõnast JAH aru ei saanud.

 3. Hääl pole inimesel ometi oma teha. Vähemalt Extra saatest jättis Kaja küll sooja ja toreda mulje. Mulle meeldivadki Kaja ja Toomas kuigi eks põhinalja hakkab kindlasti Niidu ja Jõggeri poolt tulema. Mind häiris enim, et paljud läbi hammaste pobisesid. Eriti Keiu ja Helina. Jättis kohe ebaintelligentse mulje neist, paraku.

 4. Mis asja? EESTI modellide saade??? Anna kohe teada kui see netti jouab! :)

 5. Täna Delfis just kirjutas, et netti see saade kahjuks ei jõuagi.
  Mind häiris samuti see grillkanadeks tituleerimine inimeste poolt, kes ise samuti grillkanu meenutasid. :)
  Aga mis masendas, oli tüdrukute rumalus. Eriti piinlik oli seda 15-aastast kuulata. Keegi oli veel, keda oli halb kuulata, aga nime enam ei mäleta. Just seal enesetutvustamise osas.
  Ja veel, minu meelest ei oleks pidanud see umbkeelne venelane saatesse saama. Mingisugune riigikeele oskus oleks vähemalt pidanud olema. Ei ole ma veel ameerika supermodellis näinud umbhispaanlast. Arvean, et selline sinna ei saakski.
  Aga jah, üldiselt oli parem kui oodata oskasin. :)

 6. Ma usun, et Aleksandra ikka räägib/saab aru eesti keelest, aga oli lihtsalt kõvasti närvis seal… No loodan vähemalt, sest välimuse poolest ta meeldib mulle väga. :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.