Mar 052012
 

Ma olen ikka paras päikesenarkomaan, eriti pärast pikka talve.

Tänane päev algas küll veidi kehvasti, sest Poiss ärkas hommikupoole ööd mitu korda ja nuttis, mina olin aga eriti kannatamatu, nii et läksin teisel korral lihtsalt elutoa diivanile magama… Õnneks suutis Abikaasa ta mõlemal korral maha rahustada.

Ja kui ma siis diivanil kell veerand üheksa selle peale ärkasin, et Plika magamistoast mind otsima tuli, oli elu juba ilus. Päike paistis ja olemine oli helge. Köök oli korras, sain kohe lastele putru keeta, sõid hea isuga. Siis mängisid kenasti kahekesi, kuni mina arvuti taga oma hommikusööki sõin.

Ja siis läksime õue. Kui me eile kogu perega mänguväljakul käisime, siis Plika lõbutses täiega, aga Poiss ei olnud millestki huvitatud – tahtis magama minna, panimegi ta siis kärusse. Aga täna läksime tunnikese varem ja Poiss oli ka täitsa asjapulk – muudkui sõitis mäest alla (mis muidugi tähendas, et tema istus kelgul, mina tirisin ta üles, lükkasin alla, jooksin järele, tirisin üles tagasi jne jne jne), hiljem tuterdas omal jalal kah. Plika kelgutas samuti ning tuuseldas muidu ringi. Lõpuks läksime aeda, sest Poiss nõudis kiiga. Ja oh kui suure rõõmuga kiikusid mõlemad, tükk aega. Siis kiire supp ja mõned kiivid ning nüüd magavad mõlemad, rahu majas pikaks ajaks, arvan ma.

Hea meel, et nendega üksinda nii hästi hakkama sain – see on minu jaoks üpris kurnav ettevõtmine, üks eelmine kord näiteks istus Plika lihtsalt maha ja sõi lund, Poiss käis ringi, kukkus, karjus, nii korduvalt, tuppa viies karjus kah. Ei tekitanud just isu uuesti minna :D Aga täna läks kõik väga hästi, nii et nüüd on jälle motivatsiooni rohkem. No KEVAD ju tuleb, eks see loeb ka.

Kella viiest on õppesõit, enne peaks veel natuke teooriat meelde tuletama… Aga kõigepealt koristan natuke ja logelen natuke.

Elu on ilus.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.