Mar 062012
 

Sain just tänase piimalaari, hakkasin seda kööki viima… Ja üks kolmeliitrine purk lihtsalt PURUNES mu käes. Ei läinud ma sellega kuskile pihta ega miskit, põhi lihtsalt kadus alt, ülemine pool jäi minu kätte.

Kolm liitrit piima ja hunnik klaasikilde põrandal, halleluuja. Ja meie köögipõrand on kaldus, nii et kõik see piim voolas köögikappide alla. Tähendab siis, kapid on täiesti vastu põrandat, aga küllap kuidagi ikka sinna vahele läks.

Ja seda kõike ajal, mil ma oleks pidanud lapsi magama panema. Suurema osa lagast koristasin ära, nii et sain liikuma ja lapsed tuttu, aga viimast otsa ei viitsi kohe kuidagi ette võtta. Ja ma ei taha üldse mõeldagi, kui palju piima sellisesse kohta voolas, kust ma seda kätte ei saa ning mis mõnusad aroomid sealt aja jooksul levima hakata võivad.

Kolmeliitrised purgid on mul nagunii järjest pragunenud, nii et pidin neid välja vahetama, nüüd siis JÄLLE üks puudu. No tegelt ka, noh.

Ei tea, äkki see oli Murphy vihje, et oleks aeg köögipõrandat pesta :P

  6 Responses to “Oli seda nüüd siis tarvis”

  1. Mina ostsin prismast need kandilised kolmeliitrised (tegelt 3,1 l vist) klaaskaane ja kaanetihendi ja klambriga purgid maalt piima toomiseks. Meil _peaaegu_ läks üks tavaline autos ümber, ei taha enam riskida. Ja need Prisma purgid on päris võimsad, vast ei lähe käes ka katki :)

  2. mul ka need "vanaaegsed" 3l purgid ja ma iga kord mõtlen, et mis siis küll saab, kui see mul käes katki läheb..
    Edu igal juhul piimahaisuga võitlemisel

  3. Mul läks kord autos piimapakk katki ja oi see haises kaua :D
    Aga ma tahtsin uurida, et milliste nõudega sa piima külmikusse paned – klaaspurgist on tülikas ju kallata?
    Ma olen seni pudelitesse ümber valanud (suure suuga plastpudelid), aga neid on üsna tülikas pesta. Äkki on sul mingi parem lahendus?

  4. […] just piimapurgi puruks. Aga asi pole kaugeltki nii hull kui tollel korral, seekord oli purk vaid liitrine ja kukkus kraanikaussi, nii et ainus, mida ma tegema pean, on […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.