Mar 272012
 

Kui Abikaasa veidi peale kümmet magama läks, tassisin mina elutuppa tolle suure riidekoti, mis sortimist vajas, ning kõik juba varem täika jaoks kõrvale pandud kraami. Suur kott sai sorditud ja kõik täika kraam hinnasildistatud. Või noh, sildid said üsna väikesele osale kaubast, enamik on lasteriided, mis lähevad hinna järgi kastidesse.

Nüüd ootab pildistamist kotitäis riideid, mida enne täikale viimist Liisile pakkuda tahan ning teine kotitäis riideid, mis ootavad väikest õmblustööd.

Oh, ja lõpuks ometi pakkisin ära raamatud, mille juba laupäeval pakiautomaati poetada lubasin – leidsin kleeplindi alles ööl vastu pühapäeva asju sortides üles ja siis lihtsalt unustasin… No homme ehk saab lõpuks posti ka :P

Loodetavasti läheb täika edukalt, nii et tagasi koju sama palju kraami tassima ei pea.

Kui nüüd veel selle viimase kaosekastiga ühele poole saaks, mis magamistoa kapi otsas ootab, siis on kõige hullem põhimõtteliselt tehtud. Koristamist ja sättimist vajavad veel muidugi paljud kohad, aga siiski-siiski, ARENG on tuntav.

Nüüd on küll viimane aeg magama minna. Ega see öösel koristamine normaalne pole, aga mis teha – kõige rahulikum aeg :D Hea, kui vaim peale tuleb, tavaliselt olen õhtuti sooda.

Oh, ja ühe asja oleks peaaegu unustanud – see on ka minu jaoks suur töövõit, et köök on täiesti korras. Viimasel ajal olen pärast õhtusööki tavaliselt omadega nii läbi (või lihtsalt liiga laisk :P), et ei viitsi enam koristada ega nõusid pesta, samas on hommikut ilgelt nõme sassis köögis nõudepesuga alustada. Homne hommik tuleb mõnus :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.