Mar 272012
 

Hommiku algus ei olnud just kõige kergem, Poisil on viimased päevad millegipärast ekstra nutused olnud (viimased hambad äkki, käsi on igatahes kogu aeg suus) ning täna oli äratus hoolimata kella keeramisest juba viie paiku. Kohati suutis ta rahulik olla, päris palju aga ka karjus, sedaviisi kuni Abikaasa tööle minekuni välja.

Aga köök oli korras ja lapsed sõid ilusti putru ning läksid siis oma tuppa mängima. Mina sain olemasolevast korrast innustust ning käisin tükk aega mööda elamist ringi, et veel igasugu pisiasjad korda saada, nüüd on mõnus.

Juba kell üheksa istusin hommikusöögiga arvuti taha ning kõigest pool tundi hiljem on kõht täis, meel hea ja arvutivajadus rahuldatud. Lapsed on kõik see aeg väga kenasti omaette mänginud, nii et minu “oma aeg” läks täiega asja ette.

Nüüd on veidi üle tunni aega, enne kui ema tuleb lapsi hoidma ja mina jälle õppesõitu lähen, võtan õige selle õmblustööde koti ette. Usinushoogu tuleb täiega ära kasutada, kuni aga jätkub.

Kevad teeb nii elusaks. Hea!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.