Apr 042012
 

Ma ei läinud eile õhtul üldse üle mõistuse hilja magama, juba pool üks olin voodis. Miski hetk üsna varsti tuli Plika ja ronis meie keskele (ma ARVAN, et ma vaatasin kella ja see oli äkki üks läbi, aga võib-olla ma nägin seda unes). Miski hetk ei saanud ma enam magada, sest ta muudkui siples ja virises. Ma küsisin, kas ta tahab minna tagasi oma voodisse ja ta ütles jah. Nii ma siis tassisin Plika süles tagasi lastetuppa, kus ta rahulikult edasi magas (siis vaatasin küll kella ja see oli kolm läbi).

Järgmine hääl, mis minu teadvusse jõudis, oli Abikaasa telefon: on aeg ärgata, kell on seitse null null. Jajah, selline äratus ongi :D

Plika ärkas õige pea pärast seda. Poiss magas taas poole kaheksani. Mina tõusin pool kaheksa, kui Abikaasa lahkus, koristasin natuke, söötsin lastel kõhu täis, sõin ise ka ja mõtlesin siis veidike magamistoa voodi peal päikeselaigus mõnuleda. Kell oli umbes kümme.

Järgmine mälupilt veidi peale ühteteist, vahepeal vaadatud mitu elavat unenägu, lapsed tulid midagi nõudma. käisin korra toast väljas, tegin midagi… Mida, ei mäleta. Kuna olemine oli unine, mõtlesin veel korra lebosse tagasi minna. Järgmisel hetkel oli kell juba 12:20 ja ma kuulsin lastetoast Poisi virinat. Võib vist julgelt öelda, et oma voodisse ronida ta oskab, välja aga mitte – just see rahulolematuse põhjustaski.

Ega’s muud, kui kähku lastele süüa, tuba korda ning siis lõunaunne.

Niiviisi lähevad hommikud päris kiiresti :D

Mulle meeldivad mu isemängivad ja kauem magavad lapsed, jätkuks seda kauemaks. Plika rännakud tahaks muidugi lõpetada – no tavaliselt ta tuleb kaissu ikka hommikupoole ööd ja tõesti nii, et me isegi selle peale ei ärka. Ja tavaliselt ärkab tema PEALE Poissi.

Nojaa, igatahes oli mõnus.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.