Apr 252012
 

Nagu mitmed teist ilmselt tähele panid, oli blogi lõunast saati jälle maas. Tegin mina pahaaimamatult theme‘i uuenduse ja blogi sisu enam ei näidanud, ainult pealkirja ja tikreid :P Mul endal oli nö “seespool” kõik korras, kirjutasin pärast uuenduse tegemist ju postitusegi valmis, pärast üles panemist alles avastasin, et näha seda pole. Aga readeritesse jõudis küll.

No igatahes, surfasin siis ringi ja lugesin välja, et ilmselt aitaks WP enda uuendus – see oli mul ainsana tegemata, kuna enne soovitati backup teha, mida ma ei osanud. Nojaa, Swamm ajas jälle paar asja korda ja õpetas natuke, sain Abikaasa abiga backupi tehtud. Aga. AGA. See kuradi WP automatic update ei töötanud. Ehk et update oleks pidanud ideeliselt toimuma ühe nupulevajutusega, selle asemel pidime aga FTP-s käsitsi hirmkeerulise õpetuse järgi hunnikus faile kustutama ja uuesti üles laadima. Mis meiest ma üldse räägin, mina ei teinud midagi – Abikaasa on nois asjus targem, lasin temal tegutseda. Ega ta seda teemat ka eriti ei jaga, aga on üldiselt IT-intelligentsem. Ja ise ka lõpuks imestas, et läkski õnneks. Ja õnneks see uuendus aitaski, nii et blogi on nüüd jälle näha.

Nüüd ei tööta selle eest enam MobilePack, nii et nutikate omanikel on nii kaua kehvasti, kuni asja korda saan. Samuti ei tööta enam pluginate automatic update, mille Swamm mul enne tööle sai, oh jumal, ma lähen halliks.

Ja mis kõige olulisem, on vaja tööle saada WP enda automatic update, sest päriselt ka, ei taha iga kord seda kammaljaad läbi teha, mis täna õhtul. Me katsetasime kõikvõimalikke lahendusi ja variante, mida netis sarnase häda peale välja pakuti, ükski ei aidanud.

No igatahes… Praegu on jälle kõik korras. Kui WP töötab, siis on imeline. Kui ei tööta, tahaks peaga vastu seina peksta.

Loodame, et saan need ülejäänud jamad korda, ilma et kogemata midagi jälle tuksi keeraks ;)

  2 Responses to “Jama rohkem kui rubla eest”

  1. Loen nutikast ja funkab! Ja oh rõõmu – ei peagi kommides nime ja meiliaadressi iga kord kirjutama. (y)

  2. […] Alguses olin tuttava serveris, kes pakkus soodsat kuumakset ja aitas blogi üles sättida. Juba paar päeva hiljem oli blogi maas – siis tegi tuttav selle kenasti korda ja blogimine jätkus mõnda aega […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.